Oplossingsgericht

Oplossingsgericht

We geven u raad.

We denken continu na over wat er precies nodig is in de label –en verpakkingsindustrie. We geloven dat we de juiste partner zijn die met u meedenkt en die samen met u klaarstaat voor de toekomst.

Creativiteit

Creativiteit

Een stap voor. Altijd.

Door een eigen prepress afdeling, technische know-how en een grondige kennis van de markt is Digi-Paq de ideale partner om klantgerichte oplossingen aan te bieden in snel veranderende marktomstandigheden. De steeds korter wordende levensduur van een label vereist creatieve oplossingen die uw marketing ondersteunen.

Efficiëntie

Efficiëntie

Snelheid is onze troef.

Onze gloednieuwe zeer performante drukpers, korte horizontale structuur en directe interne aanspreekpunten verzekert een hoge snelheid van verwerking, dit van start tot einde.

Service

Service

Wij staan ALTIJD klaar voor u!

Binnen de 24 uren offerte, binnen de 24 uren “goed voor druk”, korte levertermijn, volledige traceerbaarheid… zijn geen loze beloftes bij Digi-Paq. Werknemers met kennis van zaken garanderen U de kwalitatieve service die u verdient!

Technologie

Technologie

Wij investeren in technologie.

Wij volgen de snelle evolutie in digitale technologie op de voet. Gerichte investeringen ondersteunen onze ambitieuze groei.

NL
Deze site gebruikt cookies

Deze site gebruikt functionele cookies om een optimale surfervaring te bieden, de gegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinden. Lees meer over ons privacy beleid op volgende link