Wij zijn labeldrukkers...

En we weten waarmee we bezig zijn. Door onze jarenlange gecombineerde ervaring in prepress, drukken en de industrie weten we perfect welk etiket het beste is voor uw toepassing. 

We kijken niet alleen hoe het etiket op het product eruit ziet maar ook hoe het aangebracht wordt op de productielijn, hoe het getransporteerd wordt en waar het bij de eindgebruiker terecht komt. 

Elke stap brengt uitdagingen, om te zorgen dat uw product en ons etiket die reis succesvol afwerken staan we u bij met raad en daad.

Het juiste etiket voor de juiste toepassing

Elke toepassing, elke verpakking, elk product heeft specifieke noden en eisen. Onze experts zullen u de beste optie voorstellen inzake basismaterialen, afwerkingstechnieken en eventuele veredelingen. Bij Digi-Paq denken we mee met de klant en zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen de beste toepassing en mogelijkheden kunnen overlopen.

Duurzaamheid, geen loze belofte

Bij Digi-Paq zijn we sterk bezig met duurzaamheid, niet alleen draait onze volledige productie op zonne-energie, we zijn ook elke dag bezig met 4R’s van afvalbeheer, Reduceren, Hergebruiken (Reuse), Recycleren en Herwinnen (Recover). 

Met een uitgekiemd afvalbeheerplan en gerichte investeringen doen we er alles aan om onze impact op het milieu en onze omgeving tot een minimum te beperken. 

NL
Deze site gebruikt cookies

Deze site gebruikt functionele cookies om een optimale surfervaring te bieden, de gegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinden. Lees meer over ons privacy beleid op volgende link